0 Acties van BiJeVa vzw

Onze aanvullende Acties

Wij doen harder ons best!

Bemiddelaar

BiJeVa heeft een digitaal platform gemaakt voor professionele zorgverleners. Om het professionele zorgverleners mogelijk te maken hun gezinnen een extraatje te bezorgen, met waarborg van de privacy. Een gezin kan uitsluitend in aanmerking komen voor een extraatje van BiJeVa vzw als het is voorgedragen door een persoon werkzaam bij een erkende organisatie uit de welzijns- en zorgsector of bij een instantie belast met de uitvoering van de beleidsregels die betrekking hebben op de sociale bijstand en armoedevoorzieningen. Maak gebruik van ons aanvullend bezig zijn hier!

Vormgeving, functionaliteit BiJeVa vzw

© 2014BiJeVa vzw
Deelnemersportal
Gratis spullen geven en zoeken

Gratis spullen geven en zoeken brengt vraag en aanbod van tweedehands producten bij elkaar, waarbij twee regels heel belangrijk zijn. Vragers zijn door BiJeVa vzw gekende huishoudens die door haar gescreend zijn op basis van de graadmeters gebruikt in de EU-SILC-enquête (Statistics on Income and Living Conditions - dé referentiebron) voor het inschatten van - het risico op – armoede, en alles moet gratis weggegeven worden.
Zo hopen wij meer aanbieders te bereiken en besparen (meer) huishoudens die het moeilijk hebben wat (meer) geld en is het goed voor ons milieu. Bent u nieuw registreer u hier!

© 2015BiJeVa vzw
Digitaal platform
Educacontainer concept

Zonder donateurs kunnen we niet veel… Geen kinderen en ouders helpen, geen EducaContainer-project starten, geen veranderingen bij hen tot stand brengen. Dus alle bedragen, groot of klein, zijn meer dan welkom. Alleen dan kunnen we het regelmatig ontmoeten van hun vakantiemaatjes daadwerkelijk gestalte geven.
De Educacontainer alweer een andere veilige omgeving, om erbij te horen en te werken aan SAMEN ONTSTAAT HUN WEG
Een plek om uitgaande van nieuwsgierigheid en vindingrijkheid bezig te zijn: zestien tot maximum twintig zaterdagen per jaar op basis van minimum 1 tot maximum drie zaterdagnamiddagen per maand worden, volgens een beurtrolsysteem 08 tot 12 BiJeVa-kinderen, telkens verdeeld in 4 leeftijdsgroepen, door onze vrijwillig(st)ers van dienst om 12.30 uur thuis opgehaald en naar de educacontainer gebracht. Om 18.00uur worden zij terug naar huis gevoerd.

Met steun van:

Kiwanis Adriaan Brouwer Oudenaarde
Lions Club Aalst
Lions Club Ninove
Tupperware Belgium

© 2016BiJeVa vzw


11.680

Jaarlijks nodig voor exploitatie!
Educacontainer
BiJeVa Mobiel

De in bruikleen gekregen wagen hebben we de naam BiJeVa Mobiel gegeven. Enerzijds willen we daarmee aangeven altijd paraat te zijn voor een goede daad. De BiJeVa Mobiel wordt ingezet bij het geven van ondersteuning in het thuismilieu, het ophalen van kinderen en van materiële steun aan BiJeVa. Omdat we daarmee ± 30.000 km/jaar onderweg zijn kunnen we anderzijds sponsoren aantrekken.

© 2015BiJeVa vzw


3000/jr.Sponsorengeld
In Vlaanderen
Page 1 of 3

Aankondigingen BiJeVa

 • BiJeVa Onafhankelijke
  vrijwilligersvereniging die
 • - kinderarmoede gezicht geeft
  - isolement doorbreekt
  - haar aanpak verspreidt
  - samenredzaamheid versterkt
 • Ambassadrice BiJeVa
 • Donatie - Bank: IBAN BE55 0015 0850 9644
 • Thema Kleuren:
 • Achtergrond Beelden: