• Katstraat 15 - 9340 Lede
 • (+32) (0)499 24 54 36
 • info@gratisspullenzoekengeven.be
 • Bank: IBAN BE55 0015 0850 9644 - BIC GEBABEBB       KBO 0885.644.048 - RPR Dendermonde

Extraatje Voor gezinnen in moeilijkheden

Voor gezinnen in moeilijkheden aan wie bemiddelaars een extraatje gunden

 • Werknemers die in contact zijn met gezinnen die het echt heel moeilijk hebben en deze gezinnen een extraatje gunnen hebben door het versturen van een ingevuld aanmeldformulier bemiddelaar per gezin van BiJeVa vzw voor elk gezin een eenmalige Aanbeveling Code ontvangen.
  Een gezin die een Aanbeveling Code van een bemiddelaar heeft gekregen kan zich via onderstaand registratieformulier gezin registreren voor een extraatje van BiJeVa vzw.
 •  
 • Maak gebruik van ons aanvullend bezig zijn en meld je via onderstaande link:

  Hoe werkt het!
  Registreren bij BiJeVa kunnen de ouders ofwel met hun eigen unieke emailadres via bovenstaande link Registratieformulier gezin ofwel met het sturen van het sms’je: 'Aanbeveling Code ......, Anny bel mij eens' naar 0499 24 54 36 (gsm-nr. bezielster Anny De Windt). De gezinnen vernemen dus van een bemiddelaar dat zij een extraatje kunnen aanvragen bij BiJeVa vzw en hoe zij dat kunnen doen.
  Middels deze Aanbeveling Code kunnen we de gezinnen aan de organisatie/instelling waar de bemiddelaar als hulpverlener werkt koppelen. Verder kunnen wij, indien wij na onze babbel met het gezin het nodig vinden, ook bij de organisatie/instelling checken of het gezin daar inderdaad als cliënt staat ingeschreven. In voorkomend geval verifiëren wij hiervoor alleen de naam, het adres en de namen/leeftijden van de kinderen.
  Wij attenderen u er graag op dat bij deze werkwijze uitsluitend het gezin effectief uitmaakt of het een extraatje wenst. De bemiddelaar noch zijn/haar werkgever geeft enige persoonsgebonden informatie aan BiJeVa vzw!!