• Katstraat 15 - 9340 Lede
  • (+32) (0)499 24 54 36
  • info@bijeva.be
  • Bank: IBAN BE55 0015 0850 9644 - BIC GEBABEBB       KBO 0885.644.048 - RPR Dendermonde
In Home, Sponsoren / Donateurs, Sponsoring

Er is onderscheid gemaakt tussen sponsoring en donatie van het goede doel

Sponsoring - Sponsoringdossier - Hoofdsponsor - Stersponsor - Sponsor

Sponsoring is een van de middelen die een bedrijf heeft om bepaalde merk-/naamdoelstellingen te bereiken. Bij de keuze van het BiJeVa-platform is die doelstelling: het vergroten van je merk-/naambekendheid en het imago van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om die beoogde doelstelling te bereiken brengt BiJeVa vzw het bedrijfslogo met vermelding wat de sponsor doet of zijn merk precies voor staat, in beeld op prominente plaatsen. Afhankelijk van zijn houding, reclamevereisten en financiële toezegging verschillen de prominente plaatsen op de website en vermeldt BiJeVa de naam van de sponsor ook op haar Facebook-pagina of in de vakantiefolder of op haar BiJeVa-mobiel of plaatst promotiemateriaal op haar activiteit.
Door het bedrijfslogo op onze facebook-pagina te plaatsen bieden wij een manier om met sponsoring deel uit te maken van content die mensen willen delen.
Als een bezoeker van de website op het logo van de sponsoren klikt roept dat een aparte sponsorpagina op met hyperlink naar de bedrijfssite of reclame boodschappen van de sponsor.
Wil de sponsor nog meer erkenning krijgen dan kan dat met een activatiecampagne. Bijvoorbeeld bezorgen wij gratis zijn, zelf te leveren, gadgets aan al de betrokkenen bij de toeleiding en de activiteit(en) van BiJerVa vzw. Vanuit een bepaalde vaststelling kunnen we ook op zoek gaan naar het 'Sponsornaam BiJeVa kind van het jaar' en geven we alle vrijwilligers met Valentijn of in de week van de vrijwilliger rozen cadeau.

Sponsoring kent een zakelijk belang en mag volgens de belastingdienst daarom worden gerekend tot van de winst aftrekbare bedrijfskosten. De sponsor ontvangt van BiJeVa vzw een boekstuk (= voor een NIET-BTW-BELASTINGPLICHTIGE vzw noemt dit een debetnota i.p.v. een factuur.

Sponsoring is dus een vorm van samenwerking waarbij twee partijen elkaar van dienst zijn. De sponsor verleend materiële of intellectuele steun aan BiJeVa vzw voor de uitoefening van haar non-profit activiteiten van algemeen belang. BiJeVa vzw maakt publiciteit voor de sponsor.

Onder materiële steun wordt een financiële inbreng of een inbreng in natura (producten, feitelijke diensten of faciliteiten, arbeidskrachten) verstaan. Onder intellectuele steun wordt een dienstverlenende intellectuele inbreng verstaan bij gratie van de persoonlijke, artistieke of academische talenten van de werknemers (raadsbijstand, informatie en onderzoek, adviesverstrekking, reclame ontwerpen).

Donatie

Samen tegen uitsluiting

Maatschappelijk Mededogend ondernemen
het enige échte

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Met 100 euro,helpt u
  • telkens 1 kind
  • erbij horen!

  • Samen er iets aan doen
  • andere sponsorformules:
  • Stersponsor
  • Sponsor